Paasikivi-Seuran kunniajäsenet

Paasikivi-Seura on toiminut monen huomattavan koti- ja ulkomaisen puhujan foorumina. Seuran kunniajäsenet Tasavallan Presidentit Urho Kekkonen,  Mauno Koivisto ja Martti Ahtisaari ovat pitäneet useita tunnetuksi tulleita puheitaan Paasikivi-Seurassa.  Myös lukuisat ulkomaiset valtiomiehet ovat vierailleet esitelmöitsijöinä seuran tilaisuuksissa.

Paasikivi-Seura valitsi 50-vuotisjuhlakokouksessaan 27.11.2008 kunniajäsenikseen ministeri Jaakko Iloniemen ja valtioneuvos Harri Holkerin. Ministeri Iloniemi toimi seuran puheenjohtajana vuosina 1986-1994 ja valtioneuvos Holkeri vuosina 1995-2000. Vuosikokouksessaan 25.11.2015 Paasikivi-Seura kutsui kunniajäsenekseen professori Mikko Viitasalon, joka toimi seuran puheenjohtajana vuosina 2001-2010.

Valokuvat: Harri Holkerin ja Jaakko Iloniemen yksityisarkisto,
Paasikivi-Seuran arkisto