Jäseneksi

Paasikivi-Seura ry. järjestää Helsingissä 8-10 tilaisuutta vuosittain, jonka lisäksi jäsenyyteen kuuluu UP-lehden www.ulkopolitiikka.fi vuositilaus.
Hakemuksessa kysytään kahta seuran aiempaa jäsentä suosittelijoiksi.

Jäsenhakemus 2018

Jäsenhakemukset käsitellään Paasikivi-Seuran valtuuskunnassa.

Paasikivi-Seura on EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti käynyt läpi tietosuojaan liittyviä käytäntöjä ja tehnyt niistä prosessikuvauksen. Tietosuojakartoituksessa on käyty läpi järjestelmiä ja prosesseja, joilla seurassa käsitellään jäsenten henkilötietoja. Prosessia ja tietojärjestelmää kehitetään jatkuvasti.  Paasikivi-Seuran jäsenillä on oikeus pyytää rekisterissä olevia tietoja, niiden muuttamista ja poistamista rekisteristä. Näin pyritään varmistamaan, että jäsenten tietosuoja ja siihen liittyvät oikeudet toteutuvat.

Jäsenhakemuksen voi palauttaa postitse:

Paasikivi-Seura ry
Arkadiankatu 23 B (5krs)

tai sähköpostitse katariina.enajarvi (a) paasikivi-seura.fi

Lisätietoja: Paasikivi-Seuran sihteeri katariina.enajarvi (a) paasikivi-seura.fi
Katariina Enäjärvi-Miinin tel. +358 50 5993252 / arkisin klo 10.00-13.00.

Alueellisten Paasikivi-Seurojen osalta pyydämme olemaan yhteydessä suoraan kyseessä olevaan Seuraan. Yhteystiedot löytyvät linkistä Alueelliset Paasikivi-Seurat